Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht?  Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij leukvoordeheb.com heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na de dag waarop u het artikel in bezit heeft gekregen.
 
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het artikel doen wat redelijkerwijs nodig is om het artikel te beoordelen. Het is toegestaan het artikel uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. 
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
 
Retourneren is vrij eenvoudig.  Stuur de artikelen inclusief de pakbon retour naar onderstaand adres:
 
Leuk voor de heb

Olieslager 11

5683 NV BEST
 
Wij verzoeken u het artikel zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. 
 
Terugbetaling

Na ontvangst van je retourzending, storten wij het bedrag direct terug op de bankrekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. De verzendkosten worden alleen vergoed wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.
 
Houd er rekening mee dat Leukvoordeheb.com retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of foutief gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
 
Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.
 
Ruilen

Wil je een artikel omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure maar geef op de pakbon aan welk artikel je wilt ruilen en voor welke maat en/of kleur.
 
Houd er rekening mee dat artikelen uitverkocht kunnen raken en het dus niet altijd meer mogelijk is om je artikel te ruilen. Indien dit het geval is nemen wij contact met je op om een gepaste oplossing te vinden.
 
Uitsluiting retourneren
 - Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals geborduurde artikelen.
 - Voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals ondergoed en zwemkleding.

© 2014 - 2022 leukvoordeheb.com | sitemap | rss